Хамали Варна

Хамали Варна нов отзив

Изпратено от Г.Георгиев (Варна) :

Хамали Варна работиха по преместването на апартамента ми от един квартал в друг. Аз съм доволен от това, че бригадата имаше собствен транспорт, с който превози мебелите и вещите ми. Момчетата от екипа бяха много задружни и благодарение на общите си усилия натовариха камиона и заминахме към новия ми адрес намиращ се в града. Разтоварването и вкарването на имуществото в новия апартамент също стана бързо и без никакви инциденти. Хамалите се погрижиха за всичко от свалянето на багажа до неговото подреждане в желаните от мен помещения. Доволен съм от услугата и със сигурност ще я използвам отново.

Отговор на Хамали Варна :

Радваме се, че за пореден път потребителите имат възможност да се уверят в професионалните хамалски услуги предложени от нас. Разбира се стремим се да повишаваме качеството на труд и да прибавяме помощни средства, които да ни помагат при преместванията. Обслужваме град Варна и близките до него райони като една от основните ни цели е да поддържаме транспорта си в добро здраве. Поради това нашите товарни коли минават през ежеседмични диагностики и прегледи от специални сервизи.

Много варненци и потребители смятат, че цените на товаро-разтоварните услуги са завишени. Предвид работата, която извършваме смятаме, че тарифите ни за преместване и транспортни услуги са нормални не само заради кризата, която тегне над бизнеса днес ами и поради фактори тип цени на горивата, оборудване и други подобни. Истината е, че ако решите да преместите апартамента или офиса си без хамалска помощ то вие отново ще трябва да инвестирате известна сума пари за наем на транспорт и много време, нерви, покупка на правилните опаковки и така нататък.

Ето за това ви предлагаме да разгледте предложенията на нашата фирма за хамали и транспортни услуги, които ще ви гарантират качествен пренос на тежки товари плюс транспортиране до град Варна и всички точки от страната. Очаквайте и всичко най-интересно от Хамали Варна тук в блога ни.