Хамали Варна

Хамали Варна в началото на 2012 година

Здравейте и добре дошли отново в блога за професионални хамалски услуги във Варна. Както знаете ние сме партньори на една от най-големите компании за преместване на товари в България и гарантираме качеството на трудът, който полагат нашите хамали. В началото на 2012 година с радост можем да осведомим всички посетители на блога, че продължаваме да предлагаме услуги по преместване на различни видове имущество, които ще изброим малко по-долу в статията. Всички опции, които предлагахме до този момент са на лице включително товарен транспорт, опаковане на вещи, осигуряване на нужни опаковки и някои други, които можете да прочете в сайта ни.

Видове преместване от Хамали Варна

– Преместване на вещи, техника, мебели и канцеларски пособия от дома и офиса.
– Предлагаме професионално и прецизно преместване на сейфове и каси за фирми, учреждения и банки.
– Преместване на пиано и роял.
– Преместване включващо монтаж и демонтаж на мебели.
– Преместване извън пределите на град Варна.
– Преместване с ваш транспорт.
– Преместване с включени транспортни услуги от Хамали Варна.

Това са нашите топ оферти за преместване към вас ако желаете да се възползвате от тях обадете се на нашите телефони, посочете дейността, с която искате да се занимаем и ние ще откликнем на вашата заявка. Не забравяйте, че работата на нашите хамали е подплатена с гаранция, така че няма от какво да се притеснявате.
Помислили сме за това да бъдете напълно сигурни, когато поверите движимото си имущество в наши ръце. Бъдете спокойни и ни наемете в случай, че имате нужда от професионални товаро-разтоварчи. Ние сме нас среща и ви очакваме.

vaarna