Хамали Варна

Хамали Варна със свежи решения за клиента

Хамали Варна изкараха новите си оферти за преместване на имущество. Потребителите могат да се възползват от автопарк с нов облик, товарни камиони с товароподемното до 5т. и други, които ще обслужат вашите предмети, мебели и други ценни неща. Освен превозът във Варна и околието ние предлагаме и няколко екипа от хамали, които да се грижат за изпълнението на товаро-разтоварният труд. Решихме да ви предложим и подсилен пакет включващ опаковане на мебели и техника, етикиране, пренос и транспорт като вие заплащате единствено работата на хамалите на час и извървените километри от товарните ни коли.

Надяваме се със свежите ни решения и предложения да привлечем още повече граждани на Варна да се възползват от труда на нашата бригада. Всеки сезон вие ще имате на разположение опитни работници и то в един от най-хубавите Български градове. Хамали Варна предлагат и допълнителни услуги като поемане на багажи от кораби, осигуряването на складово помещение, работа по различни обекти. Например ние много добре се справяме и като помощници в строителството и не веднъж сме викани да помагаме при полагането на основи за строежи от всякакъв вид.

Връзката с нашите ХАМАЛИ е лесна и единственото, което трябва да сторите е  да изберете нашият мобилен телефон  и да ни запознаете с конкретните ви желания. Следва анализ на имуществото ви и преминаване към действия по товаро-разтоврните задачи. Вашето преместване ще бъде придружен с нужната гаранция за това, че вещите ви ще останат непокътнати и в уникалният им вид. За новини от нас използвайте блога където пишем когато има нещо интересно около нас и партньорите ни в страната. Ще бъдем щастливи да работим за вас – очакваме да ни се обадите !

varnapr