Хамали Варна

Снега падна но ние продължаваме

Варна бе засипана със сняг но въпреки това нашите хамали не спряха работа нито за миг. Различните квартали осъмнаха със заснежени и в някои от случаите почти непроходими улици и като, че по някаква превратност на съдбата точно тогава имахме най-много заявена работа и все различна.Някои, семейства се местеха искаха час по скоро да заживеят в новозакупеното си жилище като ни изикаха, да превозим и нанесем останалото им (но все пак скъпо) имущество на новият адрес. Други от вас решиха, че ще им трябват някои нови придобивки като коледен подарък за наближаващият свят празник и отново позвъняха на изписаният ни в формата за контакти телефон.

От два офиса с, които сме работили и преди ни намериха защото хардуерът им е дал фирма и спешно поехме няколко нови компютри и сървъри, които взехме директно от магазинът и ги занесохме на упоменатият адрес.

Морете не признава загуби и поражения

Ние от Хамали Варна още по-малко, защото веднъж сме обещали, че имаме способностите и желанието да сме ваш добър партньор при всички сезони и без да се оплкаваме от дъжд, сняг, жега или студ. Декември месец сме, след броени дни идват празниците но нашето внимание е насочено изключително за това да ви създадем настроение и удобство преди да седнете на трапезата.Много наши колеги в различните градове започнаха да разпускат но ние ще останем лоялни на потребителите и съгражданите си като работим нон стоп и неуморно за тях и амбициите им.

hvarna

Заедно можем повече

Надяваме се, че общината и хората от, които зависи улиците да бъдат изчистени, движението да се извършва по нормален начин и достъпа до по ограничените местности и квартали да се извършва качествено да свършат своята работа. Ние правим всичко по силите си като използваме добър и проверен транспорт, както и всички задължителни помощни средства но не винаги това е достатъчно особено когато някой някъде не е направил необходимото за да сме задоволени. Ние не искаме екстри а просто да почувстваме, че сме достойни европейци а не само да залагаме на географското си положение и да твърдим, че сме такива.

Хамали Варна очаква своите клиенти, да се свържат с нас при необходимост от каквито и да е услуги по работа с тежки товари, предмети, багажи, карго и подони.