Хамали Варна

Пример за сполучливо преместване от Хамали Варна

Имахме случаи на най-комерсиални премествания те представляват битови такива каквито най-често се ползват от фирми за товарене и разтоварване каквато е и нашата. Но ето, че случихме на един малко по различен човек, искащ да пренесе пет кашони пълни с колекцията му от гоблени събирани, купувани и подраявани му през годините плюс една стара печка. Вижте как процедирахме ние за него :

Постпената заяка от клиента ни (пожелал/а да запази анонимност)

За обработката и ни трябваха буквално пет часа от момента в който потребителят се свърза с нас като за сетен път доказахме, че Хамали Варна не се занимават само и единствено с големи поръчки а помагат на хора в несъстоятелност а всички знаем, че за голямо съжаление в България има много страдащи от заболявания най-вече от работата, която са извършвали през годините за нас. Ние разсъждаваме логично и знаем, че за да покрием нивото за, което претендираме е от жизненоважно значение да задоволим всеки един клиент а когато става въпрос за красиви хора при, които половината живот е минал за да съхранят нещо уникално като фолкор каквито са гоблените на потребитялт ни ние имаме и морална отговорност да не бавим личността и веднага да се отправим към адреса, който е пожелал.

movervarna

Действията ни час-по-час

Час първи

В офисът ни постъпва поръчка за износ на няколко кашони с гоблени плюс една печка като желанието за износ и транспорт е от апартамент към малка сглобяема вила близо до Несебър.

След като се запознахме с фактологията гласяща, че човека отправящ апел за помощ е във влошено физическо състояние ние изградихме незабавна програма и изпратихме екип за оглед.

Час втори

Вече пристигнахме на мястото Х (нарочно не го споменаваме) и се огледахме съдържанието на кашоните и въпросната печка Р. Завещание от “онези соц времена”, които всички помним едни с носталгия, други с лека надсмешка. Описахме всичко в плановият си лист и бързо сформирахме екип от трима работника, един шофьор и двама хамали.

Час трети

Докарахме бус където натоварихме имуществото на нашият клиент и след подписаният договор между двете страни се опътихме към Несебър.

Там в малката му но спретната вила ние поставихме гоблените в малката пристройка/барачка до самата къща а печката монтирахме в кухненската стая където пожела заявителят.

Час четвърти

Стиснахме си ръцете, като разбрахме, че въпросният ни клиент ще изисква още услуги по преместване в близкото бъдеще, направихме специално за него оферта за отстъпка и му разяснихме всички възможни предимства от, които евентуално той може да има полза

Час пети

Върнахме се в щаб-квартирата ни и веднага погледнахме “товарителницата” , която бе препълнена с искания постъпили от гражданите на Варна, нямаме време да се мотаем и отново поемаме на път. Поискайте и вие за да можем да не спираме, нашето спокойствие идва чрез вашите желание даващи ни стимул да работим и да се развиваме всеки ден и всеки час.