Хамали Варна

Тежък труд от хамали във Варненските жеги

Град Варна отчете рекордни температури стигащи почти до 40 градуса. Поради една или друга прична на 15/16 юли гражданите останаха без вода заради проблеми с градския водопровод. Точно по това време основната група на Хамали Варна пое няколко поръчки за пренасяне на вещи, които в по-голямата си част бяха нанасяние в нови домове и квартири. Разбира се, повечето от хамалите реботещи при нас познават жегите и работят при всякакви атмосферни условия, като с нескрито удоволствие съобщаваме, че завършихме успешно всички поръчки.

Варненските жеги ще продължат и през Август но това няма да попречи да ви доствим сигурни хамалски услуги в града. И защото сме едни от най-добрите в товаро-разтоварването на Черно море се погрижихме да свалим цените и да предложим достъпни оферти за преместване на всякакви тежки материали. Хамали Варна уважаваме клиентите си и не спираме да демонстрираме готовност да поемем и най-тежките задачи винаги когато ни се обадите.

За да поддържаме толкова високо ниво имат заслуга и колегите ни хамали в София, с които партнираме успешно вече десетки години подред. Ако не знаете, че нашите хамали принадлжат към една от най-големите вериги за преместване то можете да прочетете историята ни в нашия сайт или тук в фирмения блог.

Няма да сгрешите ако се обърнете към специалистите от Хамали Варна пък макар и в най-голямата жега. Свикнали на пек и мраз ние ще обработим вашите багажи и ще ги пренесем където ви се налага. За вашето добро самочувствие ще работят млади мъже знаещи как да манипулират с различни типове вещи, карго и стоки. Ние предлагаме и транспортни услуги за превоз на имуществото ви като сме една от Варненските бригади даваща най-ниски цени за използването на бусове и камиони.

Ако все още не сте разбрали на какво сме способни ние хамалите в черноморската столица на България продължете да четете актуалните новини и оферти публикувани тук в нашия блог. Чао и до нови срещи!