Хамали Варна

Варненски хамали в действие

От началото на пролетният сезон до днес ние поемаме различни ангажименти свързани с професията ни. Особено зачестяха услугите по доставка на мебели чрез нашият товарен транспорт и разбира се работата на нашите хамали за демонтаж-монтаж и носене на тежко. Не можем да се оплачем от липса на внимание но винаги може и по-добре както се казва. Ще изчакаме откриването на летният сезон като се надяваме да има още повече работа по подредба на ресторанти и хотели, доставки на нови мебели и вещи, транспортни услуги и прочие.

Групата на Варненските товаро-разтоварачи е винаги готова да ви подсигури с транспорт, опаковки за вещите ви, съхраняване на стоки в склад, опаковане на вещи и тяхното предпазване от прах, нараняване при превоз и т.н. За всичките хамалски услуги предложени от нас можете да четете на сайта ни където ще видите и как може да влезете във връзка с нашата бригада за преместване на имущество в страната. Хамали Варна са вашият шанс за по-бързо нанасяне и пренасяне на вещи в града така, че се колебайте да ни потърсите.

Разделяме нашата работа според клиентските заявки но винаги можем да отговорим на очакванията ви с достатъчна бройка кадри, която да се погрижи за натоварването и разтоварването на вашият багаж не само в нашият град а за цялата страна. Не губете време и поръчайте по-добрият начин за преместване чрез нас хората, които могат да ви дадат гаранция за запазването на личното ви имотно състояние. Получете актуални вести от бригадата ни всяка седмица като запомните адреса на този блог. Ние работим във ваша полза и държим на това да останете доволни.

vbn