Хамали Варна

Отзив за Хамали Варна

Днес ние Хамали Варна решихме да ви покажем едно писмо на наш доволен клиент от града, който поиска да използва нашите комбинирани хамалски услуги включващи товаро-разтоварване на багаж и транспорт. Господин Иванов пожела преместване на 1.5 тона багаж от апартамента до вилата му като за целта се използваше специален камион с падащ борд. Работата бе свършена за по-малко от 2 часа а ето и какво написа той за участващите в задачата хамали :

– Наистина съм доволен от работата ви. Смятам да ви използвам и за още няколко премествания обвързани с моят бизнес. Занимавам се с търговия и Хамали Варна можете да ми бъдете доста полезни. Очаквайте да се свържа с вас в най-скоро време за да поемете още една заявка. Поздрави за добре свършената работа!

С уважение: Иванов, гр. Варна

Благодарим за писмото и Ви уверяваме, че Хамали Варна и нашите партньори по преместване на багажи в страната са готови да ви помагат по всяко време. Специално за вас това лято ще разширим екипа от хамали като те ще бъдат достъпни дори и през почивните дни. Развиваме се като една истински голяма фирма за товаро-разтоварване и ще докажем, че сме най-добрите както във Варна така и на много други места в България чрез различните ни филиали.

За всички наши клиенти ние предлагаме хамалски услуги, товарен транспорт, пакетиране на багажи, преместване и доставки и други. Хамали Варна бихме желали да ни наемете за предстоящата ви работа с тежко във вашият дом или офис. Наемаме се да направим всичко, което е необходимо за пълната безопасност на товара ви и за всички предприети действия с него. Обаждания към нас можете да правите чрез дадения на сайта телефонен номер или като ни напишете писмо както постъпи нашият клиент г-н. Иванов от Варна.

Вижте и сайтовете на нашите партньори за да получите информация за международни премествания, опаковане, складиране, палетиране и всякакви видове хамалски услуги. Пожелаваме ви приятен ден и ви очакваме отново на адреса hamalivarna.com

44