Хамали Варна

Зимата и работата на Хамали Варна

Честита Коледа, искаме да уведомим всички клиенти на Хамали Варна, че ние продължаваме работата си така, че можете да ни търсите всеки ден при нужда. Последните ни почивки ще бъдат на 31 и 1 за да посрещнем новата година като след това можете да подавате заявки за преместване на имущество всеки ден от седмицата. Както сме писали освен работници за товаро-разтоварване ние предлагаме и собствен товарен транспорт, с който да превозим ваши мебели и вещи където пожелаете. Нашите услуги се допълват от предложения за подготовка на вашият багаж включваща неговото опаковане от професионалисти снабдени с нужните материали и опаковки.

След Коледа ние сме мотивирани да предложим най-доброто от себе си на достъпни цени, така че варненци могат да бъдат спокойни относно парите, които ще платят за помощ от хамали. Зимата до към днешна дата не успя да попречи на нито едно преместване извършено от нашата бригада. Напротив дори получихме повече от очакваните поръчки нещо нехарактерно за този период от годината и осовбено за топъл град като нашият. Фирми преместиха офис апаратура, домакинства си направиха коледни подаръци, които транспортираха до домовете си благодарение на нашите камиони.

Хамали Варна винаги гледаме да бъдем максимално полезни с действията си. От опциите ни за опаковане се поинтересуваха всички, които не знаеха как да залепят кашоните си вещи или тези, които изграждаха складове. Нашите съвети към вас са напълно безплатни и част от тях можете да откриете дори тук в блога ни. Ами това искахме да ви напишем днес, желаем ви весело посрещане на Нова Година и много здраве.

varnaham