Хамали Варна

Хамали Варна предколедни дни

Тъй като Коледа наближава ние искаме да напишем, някои основни наща за всички клиенти, които избраха нашите хамалски услуги през годината. Като за начало да кажем, че благодарение на и нашите партньори в различни краища на България ние извършваме дейността по преместване на товарите ви. С модерен товарен транспорт, добър екип хамали и голямо желание да се докажем продължаваме да сме там където има тежки премети за носене и пренос.
Специално оборудване за опаковане на имущество, камиони, опаковъчни материали и прочие са част от това, което ни Хамали Варна можем да ви предоставим.

Предколедно ние отново сме по градските улици и работим упорито. Преместваме, товарим и разтоварваме както винаги сме го правили. Усещаме как хората започват да се усихват и да се готвят за може би най-християнският празник на земята. Естествено и ние като всички хора ще се обединим на коледната трапеза и ще си пожелаем още много клиенти през настъпващата 2012 година. Поздравяваме партньорите ни хамали в София, Бургас, Плодвид и в другите градове където се развива професията ни и им желаем професионални успехи, здраве и щастие.

За вас потребителите искаме да сте вечно така позитивни, да има любов и най-основното здраве. Екипа на Хамали Варна се ангажира да ви помага с тежкият физически труд още много години за напред (дай боже) така, че ако търсите добра компания за преместване и транспортни услуги знайте, че  ние сме на среща. Посещавайте и нашият скромен блог където отбелязваме всичко интересно свързазно с нашата бригада и професия. Всичко хубаво и весели празници.

Хамали Варна