Хамали Варна

Новите услуги от Хамали Варна

Здравейте както добре ви е известно ние Хамали Варна сме бригада занимаваща се с преместване на имущество, осигуряваме товаро-разтоварачи, транспорт и опаковане за вашите вещи и ценности. Работим в един от най-динамичните и симпатичните черноморски градове в страната ни Варна.
Тук в нашият град има много хора с различни интереси, всеки ден се отварят нови културни и развлекателни обекти като има достатъчно работа по носене на тежки материали, извозването и преместването им. Младите семейства все по-често се нанасят в собствени домове и ние помагаме където се налага като доставяме мебели, извършваме техният монтаж и демонтаж, местим ги и прочие.

Всичко това ви е ясно ако сте влизали поне веднъж в нашият сайт или блог. Днес в новата си публикация ще ви разкажем за допълнителните опции, които нашите хамали предлагат за къщите, апартаментите, офисите ви надяваме се, че ще намерите полезни решения за доброто настроение на семейството или за бизнес екипа ви.
Така набързо ще преговорим, че ние имаме собствен транспорт, голям екип от хамали, предлагаме опаковане и опаковки за багажите ви както и складиране какво още можем вижте в следващите няколко реда.

Нови услуги списък

– Използвайте Хамали Варна за почистване на Килери, мазета, складови помещения и други.
– Поръчайте подреждане на щандове и витрини във вашите новооткрити търговски обекти.
– Заявете услуги по транспортиране на имущество извън територията на града.
– Доверете се на новите ни опции по палетриране и осигуряване на охранями складови помещения.

Това са наште четири препоръки към всики потребители във Варна избрали хамалски услуги от нас. За допълнителни сведения относно тези или други наши оферти може да звъните на нашите телефони двадесет и четири часа, седем дни в седмицата. Нашето старание да бъдем най-добрата алтернатива за преместване и товарен труд близо до морето ще продължи. Четете още подробности следващият път отново в нашият блог. Казваме ви чао и до скоро виждане.

0kamion