Хамали Варна

Хамали Варна – една история

Ето една наша успешна история разказана от анонимен клиент и естествено наш съгражданин, благодарим му за добрите думи и впечетления, които успяхме да оставим за него и семейството му и го призоваваме да ни използва отново:

hamalisvarnas

„Аз съм гражданин на Варна, живея в кв. Младост и съм от онези макар и малко хора в градът занимаващи се с бизнес като сферата е компютърна но ще се въздържа от по-конкретна информация.

Исках да отворя нов офис близо до центара на морската столица и се чудих кой да избера за вместването на материалите и техиката за помещението, което наех.

Хамали – Варна изнинкна пред мен в Гугъл и аз реших ще те бъдат те обадих им се, запознах ги с туй що ще пренасям и след като те изчислиха, че два камиона с общ персонал 7 човека ще стигнат за да ми свършат работа започнахе.

Всичко се случи за два дни, подредих офисът си включая секции, оборудване, компютри и печатни машини, въобще всичко както си трябва не бях предполагал че може да има толкова къдърни товарачи но ей на намерих ги, намерих ви момчета – благодаря“

Л.Недев

Другите клиенти за нас

Очаквайте нашата редовна рубрика клиентски мнения, която ще посветим на писмата и коментарите ви за нас. Благодарим на хората отделили от личното си време за да споделят с всички четящи сайтът ни какво представляваме в тяхнте очи, надяваме се тази практика да продължи а ние ще се стараем да бъдем все така качествени за вашите нужди.

Хамалски услуги, транспорт и опаковане ние сме във всяка една сфера на товаренето обадете ни се и ни търсете постоянно за нас почивка няма стига ни да виждаме във вас енергията да преодолявате трудностите изпречили се на пътят ви и да бъдете щастливи, ние ще допринесем за това щастие.