Хамали Варна

УСЛУГИ

HAMALINAMEИзвършваме за Вас:

– Хамлски услуги
– товаро-разтоварна дейност
– монтаж и демонтаж
– транспортни услуги при преместване
– Консултации

Доверете ни са ако се нуждаете от:

-преместване на обзавеждането на апартаменти
-пренасяне на канапе (диван)
-пренасяне на фотьойли
-демонтиране на холна гарнитура, гардероби
-пренасяне на секции, монтиране в новия ви дом
-пренасяне на хладилник, фризер
-пренасяне на пералня
-монтаж и демонтаж на кухни

 

Преместване на офиси

Хамали Варна е фирма, която ще Ви помогне при нанасяне в офис или при смяна на офиса. Ние Хамали Варна смятаме, че офиса и оборудването му са като втори дом за Вашите служители и се отнасяме внимателно и деликатно, сякаш пренасяме ценни вещи от собствения Ви дом. Правило за нас е възпитаното отношение към Вас и колегите Ви, коректността към фирмата Ви, бързината на изпълнение и безупречната точност в спазването на първоначалната уговорка. Нека това не Ви звучи захаросано, защото ние говорим за бизнес. Когато сме перфектни, Вие ще ни потърсите отново за пренасяне на своя офис, ще ни препоръчате на Ваши колеги, ще ни осигурите още работа, още офиси за преместване, още по-голяма печалба за нас.

Пренасяне на апратамент

Хамали Варна е фирмата, която замества Вашите роднини, приятели и съседи, когато се премествате в друг апартамент, когато сменяте дома си. Можете да се доверите на нашите хамали, както бихте се доверли на близки приятели, защото ние сме професионалисти, хамалите са ни интелигентни и възпитани хора, повечето студенти. Очавайте учтиво и деликатно отношение, от културни хамали с добри обноски. Ние знаем, че влизаме във Вашето лично пространство, че пренасяме личните Ви вещи, към които се отнасяте често като част от самите Вас. Ние знаем, че е неудобно да пуснеш непознати в дома си, за това хамалите ни ще Ви изненадат с професионализма и такта си.

Пренасяне на метални сейфове и каси

В не една фирма и не един дом има сейфове и каси за ценности. Всеки предпочита да се чувства спокоен и защитен от кражба. Хамали Варна е Вашият партньор при пренасянето на сейф, при преместването на огнеупорна каса, доверете ни се за тази задача. Ние Хамали Варна сме пренасяли сейфове на банки, така че можете да се доверите напълно на нашия опит и професионализъм. Хамалите ни са пренасяли дори 800 кг. каса по тясно стълбище, работа извършена от 8 колеги хамали, което е постижение достойно за вписване в учебник. Хамали Варна е партньорът, който Ви е необходим, който ще изпълни поставената му задача перфектно. Обадете ни се сега!

Пренасяне на пиано

Хамали Варна има много опит, натрупан в годините, при преместването на пиана, на които вече трудно можем да установим броя. Хамалите ни са пренасяли напълно успешно антично пиано, рояли, цената на които звучи невероятно. Ако закупувате пиано, ние сме Вашите партньори, ще го пренесем до дома ви, до концертната зала или учебната стая. Хамали Варна е Вашият партньор, който ще пренесе пианото, което продавате, до дома на бъдещите му собственици. Изненадайте ги приятно за тази необходимост, предлагайки им координатите ни. Хамалите ни няма да Ви подведат, ние ще оправдаем Вашето доверие на 100% Пианото е деликатен инструмент, не допускайте грешката да го пренасяте с помощта на непрофесионалисти, доверете се на хамали за тази работа.